Fete Si Baieti
 
 
 
 

Mesaje De Paste 2016

    Sarbatoarea Sfanta
15.  *    Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii !!!
      

    Sarbatori de Paste
16.  *    Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit !!!
      

    Invierea Domnului
17.  *    Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost "CRUCEA", scopul SAU a fost "DRAGOSTEA", motivui LUI ai fost tu! Paste fericit !!!
      

    Sarbatoarea Pastelui
18.  *    Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat !
      

    De Paste
19.  *    Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.
Hristos a Inviat!
      

    Sfintele Pasti
20.  *    La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete. HRISTOS A INVIAT ! ! ! OO rosii sa ciocnim. PASTE FERICIT ! ! !
      

    Lumina si caldura
21.  *    Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze gandurile si sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. PASTE FERICIT !!! HRISTOS A INVIAT !!!
          Mantuitorul
22.  *    Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit ! ... tie si familiei tale
      

    Sarbatori Fericite
23.  *    *** SARBATORI FERICITE *** Sfintele Sarbatori sa va incarce sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi! *** PASTE FERICIT ***
      

    Ziua Invierii
24.  *    Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII.
HRISTOS A INVIAT!
      

    Osana
25.  *    Osana glorie marire s-a rupt al mortii bold de fier Isus e iar in stralucire e liber drumul catre cel ,a InviAt Speranta vietii ,a Inviat precum a spus ,de acum in zorii diminetii ,rasare un soare Isus ,E sarbatoare in cetate ,E sarbatoare pamant caci ne-a rascumparat din moarte pentru vecie Isus cel Sfant ,a Inviat si in toata lumea rasuna acest salut frumos ,din gura in gura toti sa spuna: A INVIAT Isus Hristos !! Sarbatori fericite !
      

    Pastele
26.  *    Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina. El si-a pastrat pana in prezent farmecul si semnificatia, fiind alaturi de Craciun un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie. Farmecul deosebit este dat atat de semnificatia religioasa intotdeauna mai exista o sansa de mantuire cat si de traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!
      

    A venit timpul
27.  *    A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!
      

    Hristos a inviat!
28.  *    Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!
      


Mergi la pagina: 1 2 3
Mesaje    Adauga Mesaje    Mesaje    Mesaje De 1 Martie    Mesaje De 8 Martie    Mesaje De Primavara
Mesaje De Martisor    Mesaje De Dragoste    Mesaje De Iubire    Mesaje De Despartire    Mesaje De Dor
Poezii De Dragoste    Mesaje De La Multi Ani    Mesaje De Noapte Buna    Mesaje Fericire    Mesaje De Iertare
Mesaje De Buna Dimineata    Poezi    Mesaje De Sfantul Valentin    Mesaje Pentru Prieteni    Mesaje Haioase
Mesaje Cu Saruturi    Urari De Paste    Mesaje De Valentine's Day    Mesaje De Agatat    Mesaje De Sarbatori
Mesaje De Paste    Mesaje De Mos Nicolae    Mesaje De Anul Nou    Mesaje De Revelion    Mesaje De Craciun


Mesaje De Paste 2016, Urari De Paste, Sms De Paste, Poezii De Paste, Sms De Paste, Mesaje De Paste Haioase

Mesaje De Pasti, Urari De Paste 2016, Poezii De Paste, Mesaje De Pasti, Urari De Pasti, Mesaje Paste 2015

 
 
 Categorii De Mesaje

Mesaje      Adauga Mesaje

Mesaje De Paste      Urari De Paste
Mesaje De Craciun      Mesaje De Anul Nou
Mesaje De Iubire      Mesaje De Dragoste
Mesaje De Noapte Buna      Mesaje De Dor
Mesaje De Buna Dimineata      Mesaje Fericire
Mesaje De La Multi Ani      Mesaje De Iertare
Mesaje De Despartire      Mesaje Cu Saruturi
Mesaje Haioase      Mesaje De Agatat
Mesaje Pentru Florii      Mesaje De Martisor
Mesaje Triste      Mesaje Pentru Prieteni
Mesaje Frumoase      Mesaje De Sarbatori
Poezii De Dragoste      Poezii      Mesaje
Mesaje De Revelion      Mesaje De 1 Mai
Mesaje De Sfantul Gheorghe

Avatare PersonalizateMesaje
Mesaje De Prietenie
Mesaje De Dragoste
Poezii De Dragoste
Sms De Dragoste
Mesaje De Paste Fericit Hristos a Inviat
Mesaje De Paste Scurte
Mesaje De Paste In Italiana
Mesaje De Paste In Engleza
 
 
 
© 2006 fetesibaieti.ro | Toate drepturile rezervate.       Despre noi | Contact | Parteneri | Privacy Policy | Harta Site | Publicitate Online

      
 
 
 

Urari De Paste Amuzante, Poezii De Pasti, Sms De Pasti, Urari Paste, Mesaj Paste 2016, Cele Mai Frumoase Mesaje De Paste In Engleza, Mesaje De Paste Cu Prostii, Urari De Paste Hazlii, www Mesaje De Paste ro